Anneke

Office manager te Amsterdam en medewerkster van het Opus Dei.

Ik ben office manager en Amsterdamse in hart en nieren. Ik lees erg graag en volg het nieuws in de krant en op tv. Iedere zomer verdwijn ik naar Ibiza onder het mom mijn zusje en haar gezin te bezoeken.

Ik leerde het Opus Dei kennen toen mijn Spaanse lerares mij vroeg deel te nemen aan een seminar aan de Universiteit van Navarra. Na de reis haalde ik mijn diploma en raakten we bevriend.

Ik help in het Ontmoetingscentrum van de Onze Lieve Vrouwekerk. Sinds enige maanden werk ik voor het Informatiebureau van het Opus Dei en vertaal ik voor de website van de Heilige Jozefmaria.

Door ondertitelingen van video’s, artikelen en getuigenissen betreffende Jozefmaria te vertalen, heb Ik veel beter leren begrijpen waarom zoveel mensen hem volgen. Zijn optimistische levenshouding, zijn onvoorwaardelijke geloof inspireert mensen. Wat gebeuren moet, gebeurt en wanneer er problemen zijn, is er altijd een manier om die op te lossen. Wat een geloof! Deze overtuiging zie ik terug in de leden van het Opus Dei.