Christus vinden in het midden van de wereld

In deze serie van zeven korte video's spreken Australiërs uit alle milieus over de boodschap van de heilige Jozefmaria en de gevolgen ervan op hun dagelijks leven.

Australiërs uit alle milieus over de impact van de heilige Jozefmaria op hun leven.

Christus vinden in het midden van de wereld is een Australische productie. De video toont het effect van de boodschap van de heilige Jozefmaria op Australiërs uit diverse lagen van de samenleving. De video is onderverdeeld in zeven korte videofragmenten van 2-5 minuten in lengte. Deze fragmenten geven een inzicht in het leven van Australiërs die de boodschap van de heilige Jozefmaría hebben ondervonden en van dag tot dag proberen te beleven. Onderwerpen omvatten: de achtergrond van het Opus Dei, heiliging van het werk, goddelijk kindschap, gebed, offer, huwelijk en gezin, vrijheid en vriendschap.

Christus vinden in het midden van de wereld werd geproduceerd in 2013 voor de St Josemaria Conference, ter herdenking van 50 jaar Opus Dei in Australië (1963). Het evenement, dat werd geopend voor publiek, vond plaats in Sydney en trok meer dan 800 mensen. George Cardinal Pell luidde de conferentie officieel in, verwijzend naar de bijdrage van Opus Dei aan de katholieke kerk.

Hieronder vindt u links naar de videofragmenten

  1. Een inleiding tot Opus Dei
  2. Heiliging van het werk
  3. Goddelijk kindschap
  4. Huwelijk en gezin
  5. Vrijheid en vriendschap
  6. Liefde en offer
  7. Gebed en spiritualiteit