Gratis iOS- en Android-app zaligverklaring Álvaro del Portillo

Enkele mogelijkheden van deze nieuwe, gratis app in het Engels zijn: Een korte biografie, teksten en hymnes voor de plechtigheden op 27 september in Madrid, reisinformatie en plattegronden van Madrid, GPS-gegevens over plekken die gerelateerd zijn aan zijn leven.

De app geeft up-to-date-informatie over de plechtigheden voor de zaligverklaring (op 27 en 28 september) en enkele activiteiten daarna in Rome, over hoe er te komen, in te schrijven en andere nuttige informatie. Het bevat tevens de teksten en hymnes voor de plechtigheden, plattegronden van Madrid en ander relevant nieuws.

De app biedt ook een korte levensbeschrijving, getuigenissen van mensen die de eerste opvolger van de heilige Jozefmaria in de leiding van het Opus Dei kenden en een fotoreportage. Er is tevens een sectie met documenten en GPS-gegevens van plekken die gerelateerd zijn aan het leven van de aanstaande zalige.

De app is geschikt voor smartphones en tablets en beschikbaar in de Spaanse en Engelse taal met downloads in enkele andere talen. Beschikbaar zijn onder andere een bidprentje (tekst en audio) en audiobestanden om de hymnes voor de plechtigheden te kunnen oefenen.

iOS: https://itunes.apple.com/es/app/don-alvaro/id875351922?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fmrconsultores.alvarodelportillo