Gunsten

Het is een goed gebruik binnen de Kerk om voor persoonlijke noden te bidden op de voorspraak van hen die met faam van heiligheid zijn overleden. Hier volgen enkele getuigenissen die bij het Bureau voor heiligverklaringen van de prelatuur van het Opus Dei zijn binnengekomen.

Klik hier als u een gunst op voorspraak van Isidoro wilt melden.

Blindheid

In maart werd het linkeroog van mijn zoon rood. In het begin dachten we dat het bindvliesontsteking was, maar later bleek het om iets serieuzer te gaan: ernstige iridociclytis, een ontsteking van de iris en het straallichaam. Deze aandoening gaat zonder verdere complicaties over, maar om onbekende redenen leidde deze bij mijn zoon meer dan drie weken tot blindheid.

Hij kreeg de beste medische zorg en het ontbrak ook niet aan gebed van familieleden en vrienden. Ik ben echter zeker van de voorspraak van Isidoro Zorzano; jarenlang vertrouw ik hem de bescherming van mijn zoon toe. En tijdens zijn ziekte deed ik dit met grotere intensiteit. Medio juli kon hij weer helemaal zien. L.G.U.M. Internetverbinding

Voor mijn werk moet ik internet gebruiken. Daarom beschikken we over een speciale telefoonlijn die de verbinding moet garanderen. Toch gebeurde het dat de lijn werd verbroken. Ondanks de inspanningen van het verantwoordelijke bedrijf werd de verbinding niet hersteld met als gevolg chaos en vertragingen op het werk.

Toen ik het twee weken later aan een vriendin vertelde zei ze me: “Vraag aan Isidoro dat hij het oplost, want hij was ingenieur. Hij heeft me ongelooflijke gunsten verleend. Hier, neem dit bidprentje van hem met relikwie.” Ik nam het prentje aan en op mijn werk bad ik het gebed tot hem met het verzoek om ons te helpen. Toen ik na de lunchpauze op mijn werk terugkwam trof ik daar onze computerman die me zei: “We hebben weer verbinding!” Hij had veel onder de situatie geleden toen hij merkte wat dat voor het werk betekende. En ik moet zeggen dat hij alles in het werk had gesteld om het probleem te verhelpen. R.P.S.