Meld ons uw gebedsverhoring via een webformulier

Mensen die in de faam van heiligheid sterven, kunnen onze voorspreker zijn bij God. Een nieuw online-formulier maakt het voor u vanaf heden beter mogelijk ons een gebedsverhoring te sturen.

Heiligverklaringsprocessen
Opus Dei - Meld ons uw gebedsverhoring via een webformulier

Tot op heden hebben de lezers van deze website ons per brief of per e-mail bericht over hun gebedsverhoring. Voor gelovigen van de prelatuur voor wie een proces van heiligverklaring is gestart, zijn nu de onderstaande online-formulieren beschikbaar. Als God uw gebed na het aanroepen van een van deze mensen verhoord heeft, kunt u deze formulieren gebruiken.

U kunt op een van de onderstaande namen klikken om het online-formulier te openen:


Uw bericht wordt verzonden naar het regionale bureau voor zalig- en heiligverklaringen gestuurd.

Op dit moment is voor 15 gelovigen van de prelatuur het proces van heiligverklaring gestart. Informatie op deze website over 12 van hen vindt uit hier.

Met uw bericht worden ook andere mensen aangemoedigd om zich in hun gebed tot deze voorsprekers te richten. Daarom zullen wij ook een selectie van de gebedsverhoringen op deze website of in bijvoorbeeld het Informatiebulletin onder de vermelding van de initialen en de woonplaats van de indiener publiceren. Als u publicatie niet wenst, dan kunt u dat via het online-formulier eenvoudig aangeven.