Prelaat Opus Dei opnieuw bij paus Franciscus

Twee dagen voor Kerstmis ontving paus Franciscus de prelaat van het Opus Dei in een privéaudiëntie. De paus drong aan om door te gaan "invulling te geven het apostolaat van de biecht, het sacrament van Gods barmhartigheid."

Twee dagen voor Kerstmis, op maandag 23 december om 11.30 uur, heeft de Heilige Vader de prelaat van het Opus Dei, bisschop Javier Echevarria, in een privéaudiëntie ontvangen.

De prelaat heeft zijn Kerstgroet aan de paus overgebracht. Na de audiëntie merkte hij op, dat “als je tijd met de paus doorbrengt, je altijd de overtuiging krijgt bij een goede vader te zijn geweest.”

“De Heilige Vader moedigt ons aan door te gaan met de apostolaatswerken in alle landen waar de gelovigen van de prelatuur wonen. In het bijzonder drong paus Franciscus aan om invulling te geven het vruchtbare apostolaat van de biecht, het sacrament van Gods barmhartigheid,” aldus de prelaat van het Opus Dei.

“Hij verleent ook zijn apostolische zegen aan alle gelovigen van het Opus Dei, priesters en leken, en in het bijzonder de zieken.”