Europrof en De Borcht trekken met benefietmusical een volle zaal

Een dertigtal kinderen treden voor familie en vrienden op zondag 20 en 27 juni op in de theaterzaal van Den Boogaard in Moergestel en jeugdtheater De Krakeling in Amsterdam.

Alles draait om twee musicals: Het Geheim van het Bos, opgevoerd door club De Borcht uit Amsterdam en de musical Annie, opgevoerd onder de regie van Europrof.

Mooie kostuums en wisselende decors, voorzien van digitale foto's, maken een professionele indruk. Al het oefenen van de afgelopen maanden met improviseren, zingen, bewegen, emoties uitdrukken, zenuwen beheersen komt bij de opvoering van de musicals tot zijn recht.

Het entreegeld, de opbrengst van de loterij en de verkoop van zelfgebakken lekkernijen is bestemd voor een sociaal project in de Dominicaanse Republiek, waar SVO (Studenten Voor Ontwikkeling) werkt aan de opbouw van een school voor arme kinderen. Meer info over het project: www.svontwikkeling.nl.

In Den Boogaard heeft het gisteren een geweldig resultaat opgeleverd én trotse ouders in de zaal!

Volgende uitvoering:

Zondag 27 juni, Jeugdtheater De Krakeling, Nieuwe Passeerdersstraat 1, 1016 XP Amsterdam, Aanvang: 14.00 uur

Voor meer informatie: www.deborcht.nl

In Europrof en Club De Borcht zijn de activiteiten met een godsdienstige inhoud toevertrouwd aan de Prelatuur van het Opus Dei.